Никола Пелц с нови любопитни разкрития

Никола Пелц е неизчерпаем източник на все по-интересни новини за брака си с Бруклин, най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм. Независимо от предполагаемите бурни отношения с  нейната тъща, 27-годишната млада дама продължава да дава на публиката любопитна информация.

От церемонията, която се проведе на 9 април, няма ден, в който клюките да не насочват светлините на прожекторите към тях. А, честно казано, сърпугата на Бруклин също дава своя принос.

Актрисата от „Мотел Бейтс“ написа и режисира „Лола Джеймс“, проект, в който съпругът й също искаше да играе роля на всяка цена. Това е семейна драма, в която 19-годишната героиня Лола /в ролята е самата Никола/, наркоманка, се опитва да спести достатъчно пари, за да избяга от токсичната семейна среда с малкия си брат Арло.

Но истината е, че ситуацията не върви според очакванията и всъщност след снимките самата тя бе принудена да изреже сцени от снимачния процес.

Каква е причината? Бруклин не може да спре да се смее и очевидно опитите му да прикрие британския си акцент са неуспешни.

Бруклин Бекъм и Никола Пелц искат да имат голямо семейство

Никола, която има седем братя и сестри, обяви, че въпреки различията в мненията, които имат, те са по-обединени от всякога, до такава степен, че искат да възпоризведат модела на голямото семейство, в което е израснала самата тя.

„След няколко години бихме искали да създадем семейство, голямо семейство. Бихме искали да осиновим няколко деца и да имаме наши собствени“, сподели още тя. Бруклин отдавна говори за потомство от дузина малки Пелц-Бекъм.

Е, пожелаваме им всичко това да се сбъдне.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Бруклин и Никола Пелц Бекъм с нови сватбени снимки