Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц завършва в съда

Едва ли някой си е представял, че сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц ще завърши в съда и то преди да е изминала по-малко от година. А причините нямат нищо общо с двойката. Дори напротив, както се вижда в социалните им мрежи, Никола и Бруклин се обичат изключително силно и всичко между тях върви като по вода.

Истината е, че правната война започва от бащата на булката, който е решил да даде на съд две от организаторките на голямото събитие, което се проведе на 9 април в прекрасното имение Peltz в Палм Бийч, Флорида.

Както разкрива Daily Mail, бащата на Никола, Нелсън Пелц /сред най-богатите хора в Америка/ съди Никол Брагин и Ариана Грихалба, с аргумента, че те не са направили нищо, за да организират събитието, което струва на красавицата близо 3 милиона и 300 хиляди евро.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @brooklynpeltzbeckham

Дамите от своя страна поискаха обезщетение от г-н Пелц. Според разказите им, организацията на сватбата е било кошмарно преживяване. Налагало се е да работят по седемнадесет часа на ден, за да създадат приказната сватба, на която станахме свидетели.

Никола Пелц: Капризна и деспотична булка

В съдебните книжа се разкриват много подробности, които показват различната страна на съпругата на Бруклин, такава, каквато не сме я виждали досега.

Например, дамите е трябвало да „пренапишат списъка с гости сто пъти“, „да сменят белите цветя, които не си подхождат добре, защото трябва да бъдат по-бели“, „да пресъздадат изцяло розова зала с огромни колони във вилата на Пелц“, само и единствено, за да задоволят изискванията на булката.

Освен това се е наложило на организаторите на пищната сватба да преименуват всички имена на ястия в чест на младоженците. И ето един пример: сандвич от американската верига за хамбургери „Wendy“ се е превърнал в „Комбото на Никола и Бруклин“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @brooklynpeltzbeckham

Според Никол Брагин и Ариана Грихалба, преди сватбата всички са изпитвали истински ужас. Страхували са се, че Виктория Бекъм ще открие грешки в планирането на голямото събитие. Може би точно затова бившата Пош Спайс е отстранена от подготовката.

В резултат на въпросното решение възниква и „студената война“ между свекърва и снаха. Сега на хоризонта се задава нова война, този път обаче, подпечатана с документи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В какви отношения са Виктория Бекъм и Никола Пелц?

Hero Slider