Натали Портман и Рийз Уидърспуун за Harper’s Bazaar

Натали Портман влезе в ролята на журналист за новото интервю на Рийз Уидърспуун. В него актрисата от “The Morning Show” разказа повече за личния си живот.

Първите три епизода на новото предаване са вече достъпни и изглежда шоуто предизвика доста добър отклик от публиката.

Във връзка с това Рийз разказа повече за процеса на създаването му. Двете с добрата й приятелка, Дженифър Анистън, са искали да представят несправедливото отношение към жените в медиите днес. Те играят подобни роли – на целеустремени и вдъхновени жени, които се опитват да се развиват в кариерата си, въпреки доминантността на мъжете в професията им.

Натали Портман се поинтересува също и как Рийз успява да се справи с всички ангажименти между новата роля, поддържането на бранда й “Hello Sunshine”, както и модната линия “Draper James”, допълнителните й занимания като клуба за четене и майчинството.

Ежедневната бюти рутина на Рийз Уидърспуун

Но според Рийз всяка майка се учи в движение, и то най-често се оказва, че най-заетите жени са най-способни. “Ако ми трябва нещо да бъде свършено, ще викна заета майка да го направи. Тя няма да допусне никакви грешки”, заявява гордо Уидърспуун.

Рийз е женена от осем години за Джим Тот и с него се радват на щастливото си семейство заедно с двете си деца. Ако трябва да каже каква е тайната на успешния брак, актрисата смята, че в една връзка и двамата партньори трябва да се подкрепят и да оценят всяко малко нещо, което другият прави.

Дженифър Анистън доказа, че можем да създадем стилен тоалет само с една стилна бяла рокля

Ето защо Гуинет Полтроу е най-добрата бивша