Дженифър Анистън доказа, че можем да създадем стилен тоалет само с една бяла рокля

Дженифър отново дава интересна идея за тоалет.

“Това е най-трудната ми роля”, започва Дженифър Анистън в интервю по отношение на новото си шоу “The Morning Show”. Разказва, че макар и да има много общо с характера на новата си героиня, да се примери със ситуацията, пред която са изправени жените в модерните медии е било истинско предизвикателство.

“След някои сцени се чувствах стъпкана и напълно незначителна, въпреки че знаех, че това не се случва наистина на мен – това обаче е истина за много жени по света”, добави актрисата. “Да, знам какво е да не искаш да излезеш пред прожекторите, да не искаш да отговаряш на хапливите въпроси, мога да се сравня с героинята, но въпреки това е много трудно. Не мисля, че щях да се справя, ако тази работа ми беше предложена по-рано в кариерата ми. ”

Дженифър Анистън за самочувствието, бившите и кариерата след Friends

По време на дискусията във връзка с героинята й се заговори и за децата и как често преследването на развитие в професията пречи на жените да създадат семейство. Джен призна, че винаги е искала да бъде майка, особено във връзката си с Брад, но просто нещата са се стекли по друг начин за нея.

За събитието тя се появи облечена единствено в бяла рокля с тънки презрамки, с което ни доказа, че стилният тоалет не винаги значи наслагване на хиляди допълнителни елементи към облеклото. Единствените аксесоари, които носеше беше електронен часовник, бели обеци и, разбира се, секси токчета в същия цвят.

Разгледайте повече от визията й в галерията.

Снимки: Profimedia, Instagram

Дженифър Анистън иска хората да спрат да й казват, че изглежда добре за възрастта си

Fashion Gallery