Наоми Кембъл и дъщеричката ѝ почиват на Малдивите

Днес сме на тема: семейно бягство за Наоми Кембъл. След посещението й в Париж за началото на коледните празници, 52-годишният модел се поглези с райски престой далеч от студеното време. За няколко дни британската красавица отплава за Малдивите. Заедно с приятелите си тя се наслаждава на слънцето, ситния пясък и кокосовите палми.

Друг специален гост на екзотичните Малдиви е нейната 16-месечна дъщеря. Ръка за ръка майка и дъщеря изследват околностите на райското кътче. С еднакви аутфити, момичетата се наслаждаваха на залеза и спиращата дъха гледка към океана. Впечатляващ момент, който Наоми Кембъл не пропусна да сподели с феновете си в социалните мрежи.

„Моята малдивска любов и чудо“, написа тя под поредицата от снимки.

През май 2021 г. Наоми сподели, че е приветствала първото си дете

Всички си спомняме онзи умилителен кадър, на който моделът държи в ръцете си крачетата на новородената си дъщеричка. Щастливо събитие, което тя описа като „най-голямата благословия“.

През февруари, когато бе на корицата на британското списание „Vogue“ с дъщеря си, Кембъл отговори на слуховете за възможно осиновяване или използване на сурогатна майка.

„Тя не е осиновена, тя е мое дете“, коментира звездата, добавяйки: „Всичко, което правя, е за нея и знам, че съм истинска късметлийка, че я имам. Това е най-доброто нещо, което съм правила.“

Е, на нас ни остава само едно, а именно да се любуваме на красивите снимки на майка и дъщеря.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наоми Кембъл дава началото на коледните празници в Париж

Hero Slider