Наоми Кембъл дава началото на коледните празници в Париж

Началото на вълшебните коледни празници бе дадено с бляскаво събитие в сряда вечер в универсалния магазин Printemps Haussmann в Париж. На 9-и ноември звездният дует между Изабел Юпер и Наоми Кембъл се погрижи за откриването на витрините на марката.

Френската актриса и британският топмодел щастливо прерязаха лентата пред магазина, създаден в сътрудничество с испанската модна къща Loewe. Артистичният директор Андерсън, разбира се, също присъства на събитието.

Наоми Кембъл и Изабел Юпер зарадваха множеството любопитни фенове, събрали се пред парижкия универсален магазин. И двете дами заложиха на широки панталони, слънчеви очила и мини чанта в ръка, подписани от Loewe.

Всеки позира пред фотографите преди Жан-Марк Белайш /президент на Printemps/, Сидни Толедано /президент и главен изпълнителен директор на LVMH/ и Паскал Лепоавр /глава на модната къща Loewe/ да открият официално магазина.

Наоми Кембъл и Изабел Юпер прерязаха лентата пред витрините на Printemps

Тази година единадесетте витрини на Printemps Haussmann отдават почит на темата за цирка с множество цветни артикули: клоуни и акробати, артисти на трапец, виенско колело и златна пирамида.

Интересен факт е, че цялото сглобяване на композиициите, ден и нощ, в продължение на три седмици, е отнело 650 часа. Но пък сме убедени, че идеята ще радва малки и големи по време на най-светлия и уютен период от годината.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Наоми Кембъл няма конкуренция

Hero Slider