Накратко за слуховете за Алекс Родригес и бившата на Бен Афлек

Не, Алекс не е избрал да си върне на Бен с неговата екс половинка.

Не е лесно да си бивш на Дженифър Лопес – особено за Алекс Родригес, който напоследък е преследван от папараците почти непрестанно, за да открият как той ще реагира на скорострелното развитие на връзката на Бенифър 2.0 и дали и бейзболистът няма да си намери нова избраница също толкова бързо.

В резултат само през последния месец се появиха серия от слухове за потенциалните нови партньорки на Алекс. Първа бе Кейти Холмс, след като снимки на бившия спортист, излизайки от сградата, в която живее актрисата, обиколиха онлайн пространството. Оказа се, че двамата дори не се познават, а Родригес е търсил подходящ апартамент за себе си на мястото.

Сега таблоидите насочиха вниманието към Линдзи Шукъс  – бившата на Бен Афлек, с която той излизаше от 2017 до 2019 година.

Миналата седмица Алекс е бил гост на партито за рождения ден на Линдзи и разбира се, слуховете за тях веднага пламнаха.

Близки на бейзболиста обаче разкриват, че в тяхното приятелство няма нищо сензационно, защото Родригес и Шукъс са близки от 15 години, а романтични отношения между тях никога не е имало.

Макар и да е разбираемо сега да имат нова тема за разговор, почти сигурно е, че романс между двамата няма да пламне.

Междувременно Бен Афлек и Дженифър Лопес продължават да са най-обсъжданата тема онлайн. Източници посочват, че актьорът е започнал да опознава децата на Джей Ло и отношенията им се развиват бързо.

Цялата тази любов на Бен Афлек и Дженифър Лопес