Цялата тази любов на Бен Афлек и Дженифър Лопес

Открийте разликата – Бен Афлек и Дженифър Лопес изглеждат също толкова влюбени, както през 2002 година.

В момента горещата тема както в световните медии, така и във всяко кътче на социалните медии е една и съща – новите подробности около Бенифър.

Вчера техни снимки и видеа по време на вечеря в Малибу се разпространиха, а причината бе ясна – за първи път новосъбралата се двойка бе хваната на камера в интимен момент.

Бен и Джен отпразнуваха рождения ден на сестрата на Лопес, а кадрите на целувката им пратиха всичките им фенове на пътуване назад във времето.

Много от потребителите онлайн побързаха да съпоставят техния романс сега с връзката им преди 17 години и трябва да признаем, че сега изглеждат дори по-щастливи.

От People посочват, че Бен винаги се е разбирал отлично със семейството на актрисата и певица. “Преди майката на Дженифър и Бен бяха много близки. Тя го обичаше и беше много тъжна, когато нещата между него и дъщеря й не се получиха”, сподели източник.

Връзката на Лопес и Афлек изглежда се развива много добре, след като Дженифър планира да се премести при партньора си в Лос Анджелис. Прочетете какво знаем по темата тук.