Селена Гомес с царствена визия за премиерата на „My Mind and Me“

Селена открадна шоуто в нощта на откриването на фестивала на AFI 2022! В сряда, 2 ноември, звездата от „Only Murders in the Building“ и защитник на психичното здраве мина по червения килим в ярка пурпурна копринена рокля.

Талантливата актриса също така разтърси с чифт ослепителни обувки с остър връх, носейки шикозен сребрист клъч. В допълнение, тя завърши визията си с елегантна вдигната коса и чифт дълги шикозни обеци.

„My Mind and Meоткри 36-ото издание на фестивала AFI

Документалният филм проследява последните шест години от живота на Селена, като се фокусира основно върху нейното пътуване ръка за ръка с психичното здраве.

Актрисата и певица винаги е открита за битките, които води от години. Дори самата тя обяви през 2019 г., след световното си турне „Revival“, че си взима почивка, за да работи върху психичното си здраве.

„Както много от вас знаят, преди около година разкрих, че имам лупус, заболяване, което може да засегне хората по различни начини“, сподели бившата звезда на Disney през декември същата година.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

„Открих, че тревожността, пристъпите на паника и депресията могат да бъдат странични ефекти на лупуса, които представляват моите собствени предизвикателства“, допълни тогава тя.

„Искам да бъда проактивна и да се съсредоточа върху поддържането на здравето и щастието си и реших, че най-добрият път напред е да си взема малко почивка. Благодаря на всички мои фенове за подкрепата. Знаете колко специални сте за мен, но трябва да се изправя лице в лице с това, за да съм сигурна, че правя всичко възможно, за да бъда най-добрата“, продължи тя.

Селена завърши с думите: „Знам, че не съм сама, като споделям това. Надявам се, че други ще бъдат насърчени да се справят с проблемите си.“

“My Mind and Me” започва да се излъчва на 4 ноември 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Селена Гомес посети Waverly Place в Ню Йорк

Hero Slider