Миранда Ламбърт и новият й съпруг: Перфектно отмъщение

Миранда Ламбърт и новият й съпруг направиха първата си поява на червен килим като семейство. При това на събитие, на което присъстваше и бившият й Блейк Шелтън с половинката му Гуен Стефани.

И както се прави в такива случаи, Миранда се беше погрижила да изглежда по най-ослепителен начин.

Тя бе заложила на дръзка тенденция – неоново зелено. Роклята й подчертаваше извивките на фигурата й по съблазнителен начин и приковаваше погледите отдалече, за което допринесе и оригиналният клъч. Съпругът на Миранда, 27-годишният полицай Брендан Маклафлин, бе облечен в слим-фит черен костюм.

Миранда Ламбърт се омъжи тайно за полицай

Когато чантата е повече от всяко бижу

На Американските кънтри награди в Лас Вегас Миранда и бившият й Блейк Шелтън дори се качиха на една и съща сцена. Е, не едновременно, разбира се.

Двамата сложиха край на брака си през 2015-а, след което Блейк веднага падна в обятията на Гуен Стефани. Бившата му съпруга обаче не успя толкова скоро да открие любовта и не се свенеше публично да сподели, че се чувства огорчена от Блейк и от това, че я е напуснал.

Сега обаче изглежда, че и кънтри певицата е успяла да отвори нова страница в любовта. Съдейки по сияйната й усмивка, Миранда май е открила щастието си отново. Пожелаваме й приказката да продължи дълго!

Гавин Росдейл съжалява за развода с Гуен