Гавин Росдейл съжалява за развода с Гуен

Гавин Росдейл и Гуен Стефани изненадващо сложиха край на брака си преди повече от година.

Днес музикантът разкрива, че съжалява за раздялата с майката на децата му. И докато Гуен сравни този труден за семейството период с експлозия, то той го сравни със смъртта. “Разводът – това е пълната противоположност на това, което исках. Но ето го… След смъртта, това е най-тежкото нещо, през което човек може да мине“, обяснява Росдейл.

Двамата бяха заедно в продължение на 20 години – 13, от които бяха женени. Гуен беше тази, която подаде молба за развод, след като разбира, че мъжът й имал връзка с бавачката на децата им. Музикантът е категоричен, че иска да поправи всичко. “Мисля, че всички искаме това, но трябва да сме и реалисти. Ако си човек, ясно е, че все за нещо съжаляваш. В живота ми има много сценарии, които бих пренаписал”.

Гавин не спира да хвали бившата си съпруга. “Тя е прекрасна. Имаме три прекрасни деца. В семейството ни имаше много позитивни моменти и с годините това бе очевидно. Тя показа безусловната си любов към семейството и виждам каква мощна сила е това. Децата са едни от най-прекрасните подаръци, които ми е дала и за които ще съм ѝ благодарен всеки ден.”

И докато Стефани продължи напред след развода и дори има сериозна връзка с кънтри музиканта Блейк Шелтън, то на този етап Гавин не може да се похвали с нова жена в живота си.