Мила Кунис говори за сексуалното насилие във филм на Netflix

Ще се запознаем с една силна и същевременно деликатна история, която не е за изпускане. Новият проект на стрийминг платформата разказва за сексуалното насилие. Веднага става ясно, че историята се позовава на дълбоки и много болезнени корени. Режисиран от Майк Баркър, проектът представя Мила Кунис в ролята на главната героиня, Ани Фанели.

От първите снимки става ясно, че нещо не е наред с нея или по-скоро се отклонява от обичайния си път. Тя избира сватбен списък с бъдещия си съпруг Люк /Фин Харисън/, успешен млад наследник от снобско семейство. Ани е чаровна, талантлива и умна, но пише статии за клюки и със сигурност не печели толкова, колкото бъдещия и съпруг.

Историята зад филма не предизвиква съжаление или патос, а разполага единствено с факти. И кошмари, разбира се, защото не е нужно много, за да накараш Ани да се изплаши, дори ако това е просто внезапен шум на улицата.

Сюжетът се влошава, когато в гимназията тя се оказва замесена в стрелба, осъществена в коридорите на училището й. Поредната травма, която е добавена към живота й. Явно адът няма край.

Дори когато изглежда, че е оставила всичко това зад гърба си, се оказва, че преживява отново и отново същото. Всичко около нея се разпада, заплашвайки да срине и малкото сигурност, изградена през годините.

Мила Кунис ще ни покаже, че миналото винаги се завръща, за да ни преследва

Новият филм на Netflix също ни го доказва с безпощадна яснота. Ето защо това бижу е  на първо място сред най-гледаните игрални филми на платформата в Италия. Има сила, въпреки своята простота, която измества, пленява и завладява. Болезнена автентичност, разбира се, която вече не остава в сянка.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Поглед в дома на Мила Кунис и Аштън Къчър – ферма за любов и семейно щастие