Поглед в дома на Мила Кунис и Аштън Къчър – ферма за любов и семейно щастие

Пред списание Architectural Digest Мила Кунис и Аштън Къчър разкриват снимки на жилището, приютило любовта им.

“Искахме дом, не имение”, споделят Мила и Аштън и наистина техният дом не е от типичните.

С очевидни препратки към кънтрито, но много заемки от модернистичния стил, къщата им в Лос Анджелис е съчетание от множество неочаквани елементи и течения в интериора.

Къчър и Кунис споделят, че и двамата силно се интересуват от тенденциите в обзавеждането, затова и работата върху собствения им дом е бил толкова специален проект.

За да визуализират как искат да изглежда крайният резултат, двамата са събирали идеи от не къде да е, а от… Pinterest. Актьорите разказват, че когато по-късно са сравнили какви идеи са си запазили, 90% от тях се припокривали.

Аштън Къчър и Мила Кунис ни призовават да пием вино за благотворителност

Въпреки че са започнали работата по дома си с ясна представа какво искат да постигнат, все пак проектът е отнел дълго време.

“Мила бе бременна с първото си дете, когато започнахме работата”, споделя интериорният дизайнер Вики Чарлз. “Прекарахме месеци, гледайки материали и цветове, търсейки правилния визуален език. Разговорите не бяха само за мястото и архитектурата, но и за бъдещето на семейството им.”

В дома им виждаме неочакваната комбинация от елементи като стая, наподобяваща хамбар, в чиито център е поставен масивен полилей с кристали. Но въпреки целия лукс, домът им е създаден да бъде такъв, в който едно семейство да прекарва живота си щастливо.

“Да чувстваш спокойствието в къщата си, всичко трябва да е на мястото си. Светът около теб не е ли подреден, не е лесно да подредиш и мислите си. Но когато сме в нашия дом, светът вече има смисъл”, сподели Аштън Къчър в заключение.