Миглена Ангелова е големият победител във “ВИП Брадър”

Миглена Ангелова стана големият победител във “ВИП Брадър”. Тя бе най-обичаната (от зрителите) и едновременно най-мразената личност от останалите съквартиранти в Къщата.

Миглена получи най-голямата зрителска подкрепа и титлата “Любима звезда на България” и спечели в оспорваната надпревара с Ути Бъчваров с 51,8%. Телевизионният водещ и кулинар остана на втората позиция, а третата е за поп фолк певицата Емануела. Зрителският вот отреди четвъртото място на Борислав, а на пето място е Христо.

Минути преди края на шоуто, петимата финалисти получиха подкрепа от своите роднини и приятели, които ги трогнаха до сълзи. Звездите имаха възможност да гледат на живо както как върви гласуването за тях, така и емоционалните видеа от най-добрите им моменти в Къщата.

След като остана в Къщата сама, Миглена не издържа на напрежението и се разплака. По-късно, излизайки на сцената при Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, заявяви, че наградата е много важна за нея. “Гордея се с България, с всички хора и по света, които гласуваха за мен”, каза Миглена Ангелова.