Жана, Кака Лара и Явор Бахаров влязоха във ВИП Брадър

Къщата на “ВИП Брадър” посрщена своите 17 нови съквартиранти. Жана Бергендорф, Кака Лара и Явор Бахаров са сред съквартирантите, които прекрачиха прага миналата вечер.

Сред първите гости бяха водещата на “Искрено и лично” Миглена Ангелова, моделът Глория Петкова, която се оказа и една от големите любови на Бахаров, водещият на “Бързо, лесно, вкусно” Ути Бъчваров и скандалната Бергендорф, която заяви, че ще покаже истинската Жана: “Онази лудата, бунтарката, лошата, диването…”

Впечатление направи, че голяма част от кадрите на БНТ също влязоха в Къщата. Освен Ути Бъчваров, сред ВИП звездите са любимите водещи на детските предавания Кака Лили (Вучкова) и Кака Лара, както и режисьорът Жоро Торнев.

Сред съквартирантите са още настоящият продуцент и бивш водещ в телевизия ММ Роро Кавалджиев, фолк певицата Рени, която наскоро напусна съпруга си и се върна в България от Израел, двукратният световен и олимпийски шампион по бадминтон за хора с нисък ръст Георги Софкин, милионерът от бизнеса с уелнес и спортни стоки Борислав Комсийски, певецът и модел Александър Николов, както и дъщерята на починалия преди 2 седмици журналист Димитър Цонев и внучка на актьора Коста Цонев и телевизионната говорителка Анахид Тачева – Деси Цонева.

Изненадващо, в Къщата се срещнаха съпругата на Иван Христов Ирина Тенчева и бившата приятелка на неговия партньор Андрей Арнаудов – Надя Иванова от “Елит”.Същата вечер двамата продуценти стартираха конкурентното риалити “Фермата” по bTV.

С истински ВИП статут ще се ползва бившият президент на БФС и ПФЛ – Валентин Михов, който ще има отделна луксозна спалня.