Когато срещнеш повече от един бивш на Met Gala 2023

Met Gala, както всяка година, носи радости и тъга. В първия случай, влизането в списъка на най-важните знаменитости в света, както и носенето на тоалети, които никой друг никога няма да има възможността да носи, има своите предимства. Във втория обаче, това означава да се натъкнем на хора, които нямаме ни най-малко желание да виждаме.

И нашият любимец – Пийт Дейвидсън знае защо… Актьорът успя да се срещне очи в очи с две от най-важните си бивши, а именно Ким Кардашиян и Емили Ратайковски. Без особен проблем, но между глътките шампанско, комикът се озова в разговор с основателката на „Skims“, в компанията на Ъшър. А странната му усмивка, прикриваща моментните му чувствата говори всичко.

Дейвидсън не бе единственият, който трябваше да се бори с тази неприятна ситуация. Емили Ратайковски може да не е имала особен проблем да се види с него, но тя със сигурност трябваше да се справи с това да не осъществява зрителен контакт с бившата си близка приятелка Оливия Уайлд.

Както добре знаем, между двете отношенията не са никак цветущи, откакто изтече видеото, в което моделката и Хари Стайлс се целуват.

Актрисата никога не е коментирала публично събитията, но близки до нея многократно потвърждаваха, че е била много разочарована и объркана. И то с основание.

Самата Емили си позволи да съобщи в интервю, че се чувства ужасно виновна, тъй като тази целувка се появи във всички социални мрежи.

Присъствието на Брадли Купър липсваше по време на тазгодишната Met Gala

И не само той, но и Ирина Шейк. Въпреки това, една от първите му официални връзки в лицето на Суки Уотърхаус, присъства на събитието с широка усмивка. Причината за това вероятно се крие и в първия официален червен килим заедно с партньора й от последните 5 години – Робърт Патинсън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо Джъстин и Хейли Бийбър пропуснаха Met Gala 2023?