Защо Джъстин и Хейли Бийбър пропуснаха Met Gala 2023?

Въпреки че се превърнаха в редовни гости на Met Gala, Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли решиха да си починат от червения килим тази година.

Същият избор бе направен и от много други звезди, записали имената си в историята на събитието през годините, благодарение на незабравимите си тоалети, като се започне с Блейк Лайвли, Зендея, Бела Хадид, Тейлър Суифт и Селена Гомес, които предпочетоха да не присъстват на Met Gala 2023, чиято тема бе „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“.

Според слухове, причината за отсъствието на Хейли може би се крие в предстоящото лансиране на нов продукт на марката „Rhode Skin“, собственост на съпругата на Джъстин.

Поради непрестанните работни ангажименти и поради неоптималното психофизическо състояние, отсъствието на Хейли Бийбър от Met Gala 2023 изглежда повече от оправдано, освен всичко, но и от силния период на стрес, който преживя 26-годишният модел, изправяйки се срещу драмата със Селена Гомес.

Какво се случва с Джъстин Бийбър обаче?

Изпълнителят на хитовете „Baby“ и „Love Yourself“ също не присъства на емблематичната звездна вечер. Причината за това вероятно се дължи на все още доста несигурното му здравословно състояние, както добре видяхме на фестивала Coachella.

Следователно последната поява на Джъстин на Met Gala датира от 2021 г., годината, в която 29-годишната поп звезда и съпругата му минаха заедно по червения килим, тъй като през 2022 г. Хейли присъства на гала вечерта без съпруга си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд