Мел Би хоспитализирана след загуба на зрението

Миналият петък Мел Би претърпяла неприятен инцидент – изгубила цялостното си зрение. Екипът й бързо реагирал и веднага я завел при специалисти.

За щастие асистентът й вече потвърди, че тя е успяла да се възстанови вече, но преди този момент Мел Би е била в шок. Свидетели казват, че е пристигнала в болницата в паническо състояние, държейки за ръка асистента си. Крещяла, че не вижда абсолютно нищо.

“Spice Girls” отново се събраха, но с едно изключение

Тя дълго време страда от проблеми със зрението си, като преди 20 години лявото й око е било оперирано и от тогава не може да вижда с него. Сега, когато и дясното й изпитва проблеми, не знаем дали е по същата причина, или има и друг проблем.

В Лондон, където е била хоспитализирана звездата, веднага се е срещнала със специалисти, които навреме са овладели положението.

Мел Би се развежда след 10 години брак

Инцидентът се е случва точно преди голямото завръщане на Spice Girls и другите членове на групата били много притеснени за Мел Би. За момента обаче не се очаква отлагане на концертите. Напротив, говорителят на певицата потвърди, че тя е развълнувана за турнето и няма търпение да започне.