Мел Би се развежда след 10 години брак

Певицата Мелани Браун, по-позната като Мел Би от Spice Girls, се развежда след 10 години брак.

Изпълнителката се омъжи тайно за продуцента Стивън Белафонте през 2007 г. в Лас Вегас. Това изненада феновете на изпълнителката, тъй като сериозната крачка бе предприета едва пет месеца, след като двамата започнаха да се срещат. Двойката има 6-годишна дъщеря на име Мадисън.

Запознати разкриват, че Мел Би е подала документите за развод в края на миналия декември, което е малко изненадващо, тъй като миналия февруари тя се обясни в любов на мъжа си с обща снимка в профилите си в социалните мрежи. В бракоразводните документи обаче е записано, че Браун иска да се разделят заради “непреодолими различия”, както и че настоява за пълно попечителство над дъщеря им.

Това не е първия път, в който се появява информация, че двойката е пред развод. През 2014 г. певицата сподели кадър, на който е цялата в синини. Тогава феновете й обвиниха Белафонте във физическо насилие срещу нея. И докато Мелани запази мълчание, то съпругът й отрече обвиненията. Браун и преди е бил обвиняван в домашно насилие. През 2003 година той успява да избегне затвора, но при условие, че лекува гнева си с помощта на психотерапевт.

И двамата имат по един брак зад гърба си. Мелани е била омъжена за танцьора Джими Гулзар от 1998 до 2000 г., от когото има 18-годишна дъщеря Феникс Чи. От аферата си с  Еди Мърфи, Браун има и 9-годишна дъщеря Ейнджъл. Белафонте има 12-годишна дъщеря Жизел.

Снимки: Profimedia, Instagram