Меган се върна в Канада при Арчи

Принц Хари е останал на Острова сам, за да се справи със ситуацията в двореца, докато Меган е отлетяла обратно в Канада.

Няколко източника потвърдиха, че Меган Маркъл е заминала обратно, ден след като тя и Хари разгласиха решението си да се отделят от кралското семейство.

Според списание People Арчи, който е вече на осем месеца, е останал в Канада през цялото време, като за него се е грижела Джесика Мълроуни, близка приятелка и стилистка на Маркъл.

В кралското семейство не знаели за съобщението на Меган и Хари. “Обидата е голяма!”

Хари не е придружил Меган, но и той скоро ще замине обратно, когато се погрижи да се разбере с роднините си. Според медиите във Великобритания в момента принцът преговаря с кралицата относно бъдещите им задължения като независими от семейството.

Специалистите смятат, че сега повече от техните отговорности ще бъдат прехвърлени на Уилям и Кейт. Това ще позволи на Меган и Хари да прекарват повече време в Канада, където се очаква да създадат втория си дом.

Прочетете повече за проблемите в кралското семейство, които доведоха до решението на херцозите тук: Том Брадби: “Кралското семейство водeше война срещу Меган и Хари”