Меган Маркъл отказва да покаже бебето след раждането

Меган Маркъл ще наруши още една традиция в кралското семейство – няма до покаже бебето след раждането му.

Няма да видим бебето на Меган пред болницата, както традицията повелява. Според източници, двамата с Хари са решили да запазят в тайна раждането на детето в началото.

“Ще споделят радостните новини, след като са отпразнували повода само двамата, като семейство”, посочват кралските говорители.

Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Британците, естествено, бяха силно разочаровани да чуят, че тази традиция няма да бъде спазена. Обикновено веднага, когато се разбере, че майката е започнала да ражда, пред кралската болница се събира тълпа от хора, дошли с надеждата да зърнат новороденото.

За този момент идват гримьори, фризьори и стилисти, които подготвят майката да излезе и да се снима за първи път с бебето си. Всички очакват да видят дали всичко е минало добре по време на раждането, как изглеждат радостните родители. И не на последно място – какъв тоалет ще избере младата майка за дебюта си с бебето пред множеството навън.

Кейт Мидълтън спази тази вълнуваща традиция с раждането и на трите си деца.

Ето я Кейт Мидълтън с третото кралско бебе

Сега обаче дори не знаем къде смята да роди Меган. Най-вероятно няма да е в болницата, в която Кейт роди Джордж, Шарлът и Луи – “Сейнт Мери”, защото тя е на 25 километра от Фрогмор Котидж. Вместо това очакваме раждането да се случи или в комфорта на дома им, или в някоя от четирите най-близки болници.

Какво знаем за бебето на Меган?

Popular