Серена Уилямс неволно издаде пола на бебето на Меган и Хари

Момиченце или момче? Светът няма търпение да узнае какво е бебето на Меган Маркъл и принц Хари, а току-що май всички научихме!

Серена от години е част от най-близкия кръг на Меган. И с наближаването на термина, във всяко интервю журналистите разпитват Серена за приятелката й и се опитват да изкопчат подробности за бебето.

А в най-новото си интерво за E! News, Серена май сподели повече, отколкото искаше.

По всеобщо мнение, Уилямс издаде, че бебето е момиченце.

Тя споделя, че е предупредила Меган да не изгражда прекалено много очаквания за това точно какво трябва да бъде и да прави детето й. “Тя ми каза: Моето бебе ще прави това – а аз й отговорих: Не, тя няма да прави това” – изпусна се Серена, наричайки бебето “тя”.

Има, естествено, шанс репликата да е била просто грешка на езика, но пък е вълнуващо да си представим новородената принцеса. И това какъв ли ще бъде нейният гардероб, предвид усета на майка й към модата!

А дали Меган Маркъл наистина очаква момиченце, всички ще научим съвсем скоро. Терминът на херцогинята на Съсекс е през април, както бе съобщено официално, така че бебето може да се появи на бял свят във всеки един момент.