Меган Маркъл мечтае децата ѝ да станат актьори

Кариерата в киното и телевизията, поне като актриса, изглежда е затворена глава в живота на Меган Маркъл. Но не и за цялото й семейство. Съпругата на принц Хари мечтае за актьорска кариера за децата си. Тя ще бъде много щастлива, ако Арчи и Лилибет решат да тръгнат по нейните стъпки.

„Когато станете родител, искате децата ви да имат най-доброто и да правят това, което ги прави щастливи. Ако това означава да работят в развлекателната индустрия, мога само да кажа „фантастично“ и да им пожелая успех“, споделя Меган Маркъл.

Не знаем дали херцогинята е забелязала много ранни актьорски заложби в децата си или това е нейното искрено желание. Но едно е ясно, а именно, че наследството, което тежи на семейството й, може да доведе до съвсем различно бъдеще.

„Те са наши деца, разбира се, но също така знаем, че са част от наследство, традиция и семейство, което има други очаквания към тях. Въпреки това се надявам, че могат да изберат пътя си“, допълва Меган.

Каквото и да решат да правят Арчи и Лилибет, когато пораснат, със сигурност няма да е лесно да се отърсят от сянката на известните си родители.

Децата на Меган Маркъл и принц Хари трябва да покажат ангажираност и отдаденост

„Искам моите деца да не мислят, че винаги ще имат отворени врати пред себе си благодарение на нас. Те ще трябва да вложат талант и много решителност, за да успеят. Междувременно ще растат като креативни, любезни и заинтересовани хора“, добави херцогинята на Съсекс.

С тези големи очаквания, признаваме, че нямаме търпение да ги видим на големия екран. Междувременно първата роля, в която ще ги видим, ще бъде в документалния филм на Netflix, посветен на Хари и Меган.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меган Маркъл и корицата на „Variety“