Меган Маркъл и корицата на „Variety“

Денят, в който Netflix потвърди, че иска да отложи пускането на документалния филм за живота на Хари и Меган, е и денят, в който херцогинята на Съсекс се завърна триумфално на една от най-желаните корици.

Фотосесия, кратък видео тийзър и дълго интервю стоят в сърцето на този изцяло нов редакторски проект. Проект, в който съпругата на принц Хари е абсолютен герой. Красивите кадри са заснети от Рамона Росалес в ексклузивния дом на семейството в Монтесито, където живеят от години.

На фотографиите виждаме грациозната Меган, развеселена и спокойна, спомняйки си за миналото си на снимачната площадка. Но както е споделяла не веднъж в интервюта, няма намерение да се връща обратно към телевизията.

Меган Маркъл коментира смъртта на кралица Елизабет

По повод траурното събитие, херцогинята на Съсекс сподели: „Благодарна съм на живота си, че прекарах тези трудни дни до моя съпруг, че успях да се докосна до наследството, което кралицата остави на света.“

Тогава Меган повтори, че е невероятно благодарна, че е успяла да се опознае с нея, спомняйки си първото им събитие заедно, месец след кралската сватба в Уиндзор. „Чувствам се щастлива и горда, че получих такова топло посрещане от матриарха на семейството“, допълни още тя.

Без клюки, без вмятания за прекъснатата връзка на Хари с баща му Чарлз. Просто препратка към „сложния период“, който преживяха, докато бяха заедно в Уиндзор.

По отношение на документалния филм, режисиран от Лиз Гарбъс, който трябваше да излезе в Netflix през декември, Меган разкри, че тя и съпругът й са разчитали изцяло на режисьора. Без да навлизат в коментари по съдържанието, което двойката би искала да промени след смъртта на кралицата, вероятно за да понижи тона на първоначалния скандал.

Тайният живот на Меган

За визията във фотосесията съпругата на принц Хари заложи на прелестни модни къщи. Като се започне от костюма на Armani от заглавната снимка и се стигне до гащеризона MaxMara, минавайки през роклите на Carolina Herrera, Jason Wu и Galvan.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Variety (@variety)

За пореден път изборът на херцогинята на Съсекс бе да покаже себе си такава, каквато е – завършена жена с добре очертан път напред.  Освен всичко останало, Меган разкри и малка част от личния си живот със съпруга си Хари, както и децата им Арчи и Лилибет. Тя говори открито за хоум офиса, споделен с херцога на Съсекс, който е „много добър в общуването чрез съобщения“. За закуските и нормалните сутрини, преди да заведат децата си на училище, както и за заложените работни проекти.

На въпроса за бъдещите й очаквания от живота, Меган отговори: „Желая радост, което е единственото нещо, към което трябва да се стремим за хората около нас. Те трябва да са радостни и да са добре.“

А дали не трябва да се стремим към спокойствието, което тя и съпругът й търсят в Америка, изграждайки изцяло нов свят за семейството си?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меган Маркъл за стойността на думите