Меган и Хари са напуснали Великобритания

Меган и Хари са напуснали Великобритания и действително няма да посрещнат Коледа с останалата част от кралското семейство.

Говореше се, че двойката ще наруши важна традиция и няма да отиде на църква с кралицата и останалите кралски особи в навечерието на празника.

В петък това беше официално  потвърдено. От двореца информират, че Меган и Хари в момента се намират в Канада и че са си взели шест седмици почивка от всякакви официални ангажименти. Семейството се наслаждавало “на красивата природа и на спокойствието” в страната, където Меган е живяла в продължение на седем години.

Меган Маркъл с визия, която предизвика коментарите на британците

Всякакви подробности за това къде точно се намират Меган и Хари и каква е програмата им за празниците ще останат тайна.

Целта е семейството да си почине напълно от всякакво публично внимание. Решението им да загърбят традицията и да посрещнат празниците на другия край на света е и знак, че принц Хари и съпругата му трайно се дистанцират от официалните си задължения по протокол. Заради атаките на британските таблоиди, животът на семейството във Великобритания е свързан с голямо напрежение, за което Меган и Хари признават открито. Меган Маркъл с емоционално интервю