Истината на Меган Маркъл е в нейните дневници

Интервюто на Меган Маркъл, публикувано в “The Cut”, за да популяризира новия си подкаст “Archetypes”, разбуни кралските хроники. Херцогинята на Съсекс отново сподели своята истина. Съпругата на принц Хари се върна към връзката си с кралското семейство.  Тя цитира тайните си дневници, написани по време на престоя й в Обединеното кралство.

Според източници близки до Хари и Меган, тези дневници, съдържащи мислите на херцогинята по време на нейния опит като кралска особа, може да се окажат в центъра на нейните мемоари.

На Коледа ще излезе книгата с истината на принц Хари, създадена, за да разкрие чувствата на човек, роден като принц, който оставя настрана произхода си, за да живее по-свободно заедно със съпругата си и децата си.

Кралското семейство няма никаква информация за тези мемоари. Те не знаят какво съдържание се крие в книгата на принц Хари и очакват нов скандал веднага след публикуването на страниците. Версията на Меган обаче не е обявена и все още е само предположение.

Тези, които познават добре херцогинята, знаят колко много обича да пише.  Преди да се омъжи, тя имаше лайфстайл блог „The Tig“, който води в продължение на няколко години.

Меган Маркъл сподели емоциите си, предизвикани от откриването на дневниците

Говорейки с репортера на „The Cut“, съпругата на принц Хари разказа за чувствата си при откриването на ценните дневници в чекмеджетата на Frogmore Cottage. Това е къщата, в която двамата са живели, след като са се преместили от Лондон в Уиндзор.

„Връщаш се, отваряш бюрото си и си казваш, о, Боже мой. Това ли писах в дневниците си, докато бях тук?“, сподели Меган. Без да добавя нищо относно съдържанието. Можем да си представим, че голяма част от случилото се през този период е описано вътре.

Дали думите на Меган Маркъл ще попаднат в книга? Все още не знаем. Но като се има предвид обратът, който събитията взеха и студенината между семейството на принц Хари и кралското семейство, която така и не се стопи… Очевидно ще станем свидетели на нова жестока глава от тази безкрайна кралска драма.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Меган Маркъл в малка черна рокля