Меган Маркъл в малка черна рокля

Хари и Меган Маркъл отлетяха за Ню Йорк, а красавицата се появи в черен тоалет. Не можем да отречем, че ни напомня на друг модел, носен по време на престоя й в Лондон. Този път, малката черна рокля е дело на Givenchy.

Подобно на Кейт Мидълтън, херцогинята на Съсекс също повтаря визиите си. И двете кралски съпруги избират често визии, които им отиват, като ги купуват в различни цветове.

Меган Маркъл и любимите й семпли визии

Както добре знаем, принц Хари беше поканен на конференция в ООН. Меган, разбира се, придружаваше съпруга си. Това беше първата им официална проява заедно след пътуването им до Лондон в началото на юни.

За случая Меган Маркъл избра изцяло черна визия на Givenchy – рокля по тялото тип „молив“, обувки Manolo Blahnik, чанта Mulberry и задължителния аксесоар – гривната Cartier, принадлежала на лейди Даяна.

Роклята е в типичен за Меган модел, който и дава популярност още от дните, в които се изявяваше като актриса в телевизионния сериал „Suits“.

Херцогинята не носи въпросния тоалет за първи път. Вече сме я виждали със същата рокля по време на държавно посещение в Дъблин. Цветът обаче беше бутилковозелен.

С малката черна рокля не е възможно да сбъркаме, по какъвто и повод да я облечем, както ни учат Коко Шанел и Одри Хепбърн.

Принц Хари споделя за Меган: „Жена ми е моята сродна душа“

Хари си припомни, че в Африка и по-специално в Ботсвана, той е изпитал болката от смъртта на майка си, но също така и любовта. Всъщност тук той заведе Меган на първата им ваканция заедно. Говорейки за съпругата си, Хари я нарече: „моята сродна душа“.

Принцът и Меган Маркъл за последно посетиха публично Ню Йорк през септември. До голяма част, от тогава двойката живее спокоен личен живот в Монтесито, Калифорния, с двете си деца – Арчи на 3 г. и Лилибет на 1г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Корицата на раздора за Меган Маркъл