Меган и Хари споделиха видео с Арчи за рождения му ден

Меган Маркъл се включи към инициатива, която вече много звезди подкрепиха.

Още едно нарушение на кралската традиция от страна на Меган и Хари, но този път то бе с очарователна причина – вместо да качат снимка на Арчи за рождения му ден, както правят Кейт и Уилям за децата си, младата двойка публикува цяло видео.

На него виждаме Меган да чете една от любимите приказки на Арчи, а Хари е зад камерата.

Видеото е публикувано на страницата на “Save With Stories” – организация, която осигурява средства за деца от семейства, засегнати от COVID-19.

“30 милиона деца разчитат на училищата си за храна. За да се отговори на нуждите на тези деца, докато учебните заведения са затворени, организациите “Save The Children” и “No kid Hungy” създават нова инициатива “Save With Stories”, гласи описанието на клипа. От организацията приканват всеки, който има възможност, да направи дарение за каузата, независимо в какъв размер.

Вече много известни личности се включиха с видеа как четат приказки, за да подкрепят идеята. Сред тях бяха Дженифър Гарнър, Лив Тейлър и дори Кая Гербер.

Хари и Меган разкриха плановете си за бъдещето

Арчи видяхме последно миналата година, когато Меган и Хари отправиха поздрав за коледните празници към последователите си със снимка.

Семейството отпразнувало първия рожден ден на малкия сами в новия им дом в Лос Анджелис, без да имат никакви гости, разкри източник на Peoplе. Останалите членове на кралското семейство също поздравиха Арчи с кадри в социалните мрежи.

Тревър Енгелсън, бившият на Меган Маркъл, ще става баща