Меган и Хари споделиха нова снимка на Арчи със специално послание

“Много сме поласкани от топлината и подкрепата, която указахте на семейството ни през последните две години”, гласеше изявлението на херцозите на Съсекс.

Няколко часа, след като кралското семейство поздрави Арчи за втория рожден ден вчера, Меган и Хари споделиха нова негова снимка за повода.

Кралското семейство с поздрави за рождения ден на Арчи

Кадърът е с ретро настроение с размити цветове – сниман в гръб, Арчи се радва на множество празнични балони.

В общото си изявление за повода Меган и Хари благодариха на хората, които ги подкрепиха и поздравиха за рождения ден на Арчи и използваха повода да апелират за помощ на нуждаещите се. Двамата обърнаха внимание върху това колко важно е да се осигурят достатъчно ваксини за всички, за да се справим с пандемията. “Няма да сме се възстановили истински, докато всички навсякъде нямат достъп до ваксината”, споделят те.

“Не можем да се сетим за по-добър начин да почетем рождения ден на сина си. Ако всички се отзовем със състрадателност към тези, които познаваме, и тези, които не познаваме, можем да оставим истинска следа. Дори малките дарения могат да предизвикат верижна реакция. Заедно можем да вдъхновяваме, да предпазваме и да се грижим един за друг.”

Семейството на Меган и Хари в нови красиви кадри