Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се разделили

Не е изминала и година, откакто Лиъм и Майли се ожениха и днес вече двамата са разделени.

Малко след като Майли публикува снимка от почивката си в Италия и феновете й забелязаха, че не носи годежния си пръстен, говорител от нейно име съобщи новините – с Лиъм са решили да се разделят.

“Двамата са индивидуалисти, които постоянно се развиват и променят като характери, затова те решиха да продължат по различни пътища, фокусирайки се върху самите себе си и кариерите си”, бяха думите на говорителя.

Междувременно само час преди изявлението да бъде публикувано, Майли беше фотографирана да се целува с Кейтлин Картър в Италия.

Това не е първата голяма раздяла за звездната двойка. Откакто се запознаха през 2009, снимайки филма “The Last Song”, двамата бързо се влюбиха, но и често късаха в началото на връзката си. През 2012 Лиъм предложи на Майли, но година по-късно двамата развалиха годежа.

През 2015 отново се събраха и продължиха отношенията си сериозно и дори миналия декември се венчаха. За интервюто си в изданието за август месец на списание Elle, Майли обясни, че тяхната връзка е много по-различна и на хората им е трудно да я разберат, но въпреки това двамата силно се обичат и са отдадени един на друг.

“Първата ми целувка беше с момиче” разказва Майли

Майли Сайръс се бори за женските права чрез модата