Майли Сайръс за алкохола, наркотиците и психичното здраве

Певицата решила да направи голяма промяна в живота си след операцията си на гласните струни преди половин година.

Дълго време Майли Сайръс се бореше със зависимостта си към алкохола и наркотиците, и то пред очите на целия свят, но най-сетне може да се похвали, че е напълно трезва.

Постижението си тя сподели в интервю за Variety, като уточни, че първоначално промяната е била нужна, заради операцията на гласните струни през ноември. Тогава е трябвало да прекара няколко седмици, без да говори и пее, което я е подготвило психически за промяната.

Междувременно Майли е посещавала терапевт, за да се справи с проблемите си с психичното здраве, които тя смята, че са предизвикани от миналото на семейството й.

“Майка ми е била осиновена и мисля, че съм наследила част от страховете й от изоставяне. Родителите на баща ми пък са се развели, когато той е бил на три години”, разказва изпълнителката. “Потърсих повече за историята на семейството си и открих много проблеми със зависимостта и психичното здраве. Питах се “Защо съм такава, каквото съм?” и научавайки повече за миналото си, разбирам и настоящето, и бъдещето по-ясно”, допълва Майли.

Майли Сайръс за критиката и ниското самочувствие