Майли Сайръс за критиката и ниското самочувствие

Майли и Деми Ловато съживиха приятелството си от времето в Disney.

За да се бори със скуката у дома, Майли Сайръс създаде серия от видеа на живо в инстаграм, в които говори за миналото си и някои моменти от кариерата си в компанията на различни звездни гости.

Във втория епизод от новото й “шоу”, което носи името “Bright Minded: Live With Miley”, певицата посрещна Деми Ловато. Двете с нея говорят за проблемите със самочувствието и начина, по който гледаме на себе си.

Майли разказа за критиката, която е получила след изпълнението си на наградите VMA през 2013 година, когато се появи с оскъден тоалет в телесен цвят. Призна, че шегите за нея и визията й тогава я накарали да намрази тялото си.

“Две години не носих бикини заради критиката. Шегите могат да бъдат забавни, но и да те наранят. Въпреки това обаче, ситуацията ме накара да разбера, че трябва да използвам вниманието, насочено към мен, за по-важни неща”, сподели Майли.

Изпълнителка на “Slide Away” допълни, че въпреки че изглежда самоуверена, през повечето време това е само нейният начин да се предпази от критиките.