Марк Джейкъбс се омъжи за приятеля си Чарли

Марк Джейкъбс и дългогодишният му приятел Чарли Дефранческо офицално са съпрузи, след като си казаха “да” на звездна церемония в Ню Йорк.

Празненството се проведе в клуб Grill Room, където гости бяха супермоделите Кристи Търлингтън, Наоми Кембъл, Кейт Мос, Хелена Кристенсен, сестрите Бела и Джиджи Хадид, Кая Гербер, музикалните звезди Рита Ора, Лил Ким и Mya, както и директорът на Vogue Ана Уинтур и още звезди (Вижте техния стил в галерията).

Марк (55) и Чарли (37) се сгодиха преди една година, когато дизайнерът изненада с предложението своя приятел.

На сватбата си двамата носеха еднакви брошки от дизайнера Фабио Замбернарди, директор на дизайна в Prada и Miu Miu. Брошките представляват пингвини, изработени от платина и оникс, и символизират верността към един партньор за цял живот, точно както е при пингвините.

Младоженците бяха избрали зеления цвят за костюмите си. Марк беше допълнил своя със светла вратовръзка и жива орхидея, прикрепена към ревера. Костюмът на Чарли от кадифе пък беше съчетан с папийонка в същия цвят.

Предложението към Чарли дойде миналия април и бе изненадващо и много оригинално. Марк Джейкъбс бе подготвил за своя любим вечеря в ресторант, по време на която пред тях се появиха танцьори на фона на “Kiss” на Принс.

СНИМКИ: Сватба на плажа за Малин Акерман и Джак Донъли

Сватбата на Манди Мур

Девет години по-късно, Майли и Лиам си казаха “да”

 

Fashion GalleryHero SliderPopular