Марк Антъни се раздели със съпругата си

Марк Антъни се раздели със съпругата си – Шанън Де Лима, две години след тяхната сватба.

Това става ясно веднага след публичната целувка на латиноамериканеца с бившата му съпруга Дженифър Лопес. Изпълнителката бе поканена да връчи наградата на Марк за “Личност на годината” по време на латинските награди “Грами” в четвъртък вечерта.

След като представиха и последния си дует Olvídame y Pega la Vuelta, Лопес направи прочувствена реч, в която обясни какъв прекрасен човек и творец е Антъни. След това му връчи отличието и го целуна по устните. Впечатление направи, че Де Лима липсва от церемонията, а латиноамериканецът не носеше венчалната си халка. Той през цялата вечер бе със слънчеви очила, които прикриваха вълнението му и сълзите на моменти.

Раздялата на Марк идва малко след тази на Дженифър с приятеля й Каспър Смарт. Мнозина заподозряха, че двамата съпрузи може да дадат нов шанс на връзката си. Антъни и Лопес бяха женени от 2004 до 2011 година, но подписаха документите за развода три години по-късно. От брака си имат две дечица – близнаците Еме и Макс.

Марк срещна Шанън година след това. Двамата се разделят за кратко, след което решават да се оженят. Това се случи през 2014 г. От нея латино звездата има двама сина – Кристиан и Райън.