Джей Ло се раздели с Каспър Смарт. Отново!

Дженифър Лопес е сложила край на връзката си с младото си гадже – Каспър Смарт.

Това е поредна раздяла на двойката, която прекрати отношенията си през 2014 година, след като изпълнителката хвана танцьора да й изневерява.

Засега не са ясни причините защо двамата са стигнали до това решение. Запознати обаче разкриват, че 47-годишната Лопес е тази, която е инициирала раздялата. Любопитното е, че близките на Каспър отричат този факт, докато тези около певицата са категорични, че този път всичко е свършило.

Близък до Дженифър допълва пред сп. People, че двамата със Смарт не са заедно от няколко седмици. Раздялата е минала без драми и двамата си останали в добри отношения. “Те ще останат приятели и ще продължат да се виждат, но вече не са заедно. Всичко мина съвсем приятелски”, коментира той. Представители и на двамата все още не са коментирали официално новината.

Певицата започна връзка с танцьора през 2011 година, само месеци след като се раздели със съпруга си Марк Антъни. Всички предричаха, че с Каспър ще се оженят и дори обясняваше, че иска да имат собствени деца, но явно изпълнителката не е била на същото мнение. Още повече, че тя вече има две деца от Антъни – близнаците Макс и Еме.

Снимки: Profimedia