Мария Илиева: “За пръв път обичам“

В последно интервю изпълнителката на песента “Любов” разкрива повече за най-важните хора в живота си в момента.

Да си майка е “свята женска мисия”, смята Мария Илиева. Отскоро тя е майка на две деца, след като през лятото посрещна първата си дъщеричка, София. От предишна връзка тя има и син, Александър.

Зад имената на двете й деца има интересни истории, които тя сподели пред bTV. Алекс споделя името си с избраника на певицата и бащата на София, Александър Междуречки. Мария запазва по-голямата част от връзката си с него далеч от очите на хората, но за него говори по време на интервютата си с голяма любов.

Мария Илиева: “Срещнах най-прекрасния мъж в живота ми. Някого, за когото не съм смеела да мечтая”

Сега тя разкри, че никога не е била по-сигурна, че е открила правилния човек за себе си, защото за първи път обича истински. Фактът, че той се казва по същия начин като сина й, носещ любимото й мъжко име, тя също приела като знак, че е намерила сродната си душа. Въпреки това не бърза да се жени, а се наслаждава на момента с него.

Междуречки е бил и този, който да измисли името на първата им дъщеричка. Мария е харесала идеята детето да се казва София, защото, както уточни тя, има “хубава връзка между името и семейството на моя любим”.

Popular