Мария Илиева стана майка на момче

Поп певицата Мария Илиева стана майка за първи път.

Изпълнителката се е сдобила с момче, което носи красивото име Александър. Макар да се спекулираше, че Илиева възнамерява да роди в чужбина, тя е решила да даде живот на детето си в родината. Бебето се е появило на бял свят в 11,30 ч. в столичната болница “Света София”. Малкият юнак е с перфектни мерки – 3,80 кг и дължина 48 см.

От екипа на изпълнителката споделиха, че майката и бебето се чувстват прекрасно и изразяват своята огромна благодарност към целия екип с ръководител д-р Мажена Риш-Панова и анестезиолог Мирослав Стоянов.

Мария Илиева: “Да, бебето беше планирано”

Мария Илиева сподели, че е в очакване на своята първа рожба през октомври. Тя сподели своя снимка като бременна в личния си профил във Фейсбук. “Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!”, написа певицата по кадъра, а от добавените хаштагове стана ясно, че е в очакване на момче.

“С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме. Той не живее в България, развива успешно бизнеса си в Белгия. Категорично не желае медийно внимание и аз уважавам това”, сподели по-късно Мария пред екипа на сп. EVA.