Изненада! Мария Илиева е бременна с момче

Мария Илиева изненада всичките си фенове обявявайки, че е в очакване на първата си рожба.

Певицата сподели щастливата новина в социалните мрежи, като публикува и първи кадър като бременна. На снимката изпълнителката е облечена в нежна розова дълга рокля и е вече с доста наедряло коремче. Запознати коментират, че по всичко личи, че певицата е в поне седмия месец.

“Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам! Познайте какво – има бебе на борда,” написа Илиева под снимката. В хаштаговете под кадъра тя разкрива и пола на бебето – то ще е момченце.

Мария Илиева: Харесвам трудностите

Мария Илиева е известна с това, че държи личния си живот в тайна. Ето защо тя не разкрива кой е бащата. Запознати пък издават, че той не е публична личност и не иска да става известен на широката аудитория. Не е ясно и откога певицата е в сериозна връзка с него.

Мария Илиева е с напълно нова визия

Съвсем скоро пък ще можем да видим певицата като бременна. На 1 ноември тя ще се качи на сцената на “Арена Армеец” в мюзикъла “Оркестър без име”, където тя ще се превъплъти в ролята на Ваня, която също е в очакване на бебе и може би това е и причината Илиева да разкрие новината, че самата тя скоро ще става майка.