Мария Бакалова попадна в класацията 30 под 30

Мария се похвали и с още едно постижение – спечели “Аскеер” за посланик на българското актьорско майсторство и международна изгряваща звезда.

Тази седмица талантът на Мария Бакалова отново бе награден многократно – след като получи награда “Аскеер” за творческия си принос в развитието на театралното изкуство, която се връчва само при специални случаи, нашенската актриса заслужи мястото си и в престижната класация на Forbes – “30 под 30”.

За постижението Мария се похвали в личния си профил и сподели за специална инициатива, към която се е присъединила – с JupiterLights Pictures и продуцента Юлиян Костов започват работа върху вдъхновяващи оригинални филми и поредици, които да дадат светлина на таланта, който се крие на Балканите.

“Обединени сме в нашата визия за промяна на света към по-добро и се застъпваме зад каузата за премахването на етническите бариери за водещите роли”, написа Мария в профила си.

В списъка на успешните млади таланти тази година попадат и Ема Корин, след ролята си в “The Crown”, бюти инфлуенсърът NikkieTutorials и още.

Мария Бакалова ще участва в хорър с Пийт Дейвидсън

500 часа са били нужни, за да създадат роклята на Мария Бакалова за наградите SAG