Марго Роби „си открадна“ целувка от Брад Пит

За да отпразнува излизането на най-новия филмов проект с нейно участие, Марго Роби сподели любопитна информация, която определено нямаше да знаем, ако не беше тя.

В интервю за „E News“ 32-годишната австралийска актриса разкри, че сцената с целувката между нея и Брад Пит не е била планирана, а е била дело на тотална импровизация.

„Помислих си: Кога иначе ще имам шанса да целуна Брад Пит? Ще опитам“, пошегува се Марго Роби, преди да признае, че тази сцена: „беше просто фантастична“. „Казах на Деймиън Шазел, че мисля, че Нели щеше да целуне Джак“, добави още актрисата.

„Той отговори: „Чакай, ти просто искаш да целунеш Брад!“, а аз му споделих, че това може да е единственият ми шанс. В интерес на истината, той призна, че тази сцена работи за героя и така целувката остана“, заключи Роби, която съвсем скоро ще участва заедно с Райън Гослинг във филма „Барби“.

Марго Роби играе прохождащата актриса Нели Ларой, докато Брад Пит се превъплъщава в Джак Конрад

Това не е първият път, в който актрисата дели снимачната площадка с Пит. Те са работили заедно по проектите „The Big Short“ от 2015 г. и „Once Upon a Time in Hollywood“ от 2019 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Райън Гослинг и Марго Роби ще работят заедно по нов проект

Hero Slider