Мания по Мелания

Клаудия Сиера от Хюстън, Тексас, си има идол – Мелания Тръмп. И е готова да похарчи над 50 000 долара, за да прилича на нея! 

42-годишната жена се е подложила на девет пластични операции, тъй като вярва, че Първата дама е най-красивата жена в света. Словенката вдъхновява Сиера да промени коренно живота си, а първта стъпка за нея е именно външния вид.

Сиера преди

“За мен тя е перфектна,” казва Клаудия пред Inside Edition, които разкриват промяната й пред американските зрители. Интериорната дизайнерка разкрива, че се е подложила на пластичните операции, тъй като още от малка имала проблеми с външния си вид. “Когато бях дете използвах тиксо, за да залепя върха на носа си по-високо. Исках нос като на всички останали момичета. Макар родителите ми да ми казваха, че съм красива, докато се къпех, се опитвах да избеля кожата си, търкайки я с гъба. Всички, които познавах, имаха по-светла кожа от мен.”

От Playboy до Белия дом – Мелания Тръмп

Сиера днес

Миналия ноември мъж, с когото била на среща, й казал, че изглежда много по-възрастна, отколкото всъщност е и това преляло чашата й. И така, след няколко месеца тя се отправила към офиса на д-р Франклин Роуз, който се съгласил да извърши процедурите, които да я накарат да прилича на Мелания Тръмп.

В рамките на 10 часа, той й направил лифтинг, ринопластика, поставил филъри и импланти в бюста, липосукция на корема, бедрата и гърба, и бразилски лифтинг на дупето. За всичко това Сиера платила между 50 000 и 70 000 долара.