Måneskin вдигнаха градусите в Торино

След дълъг период в чужбина, Måneskin са готови да завладеят отново Италия и Европа. Рок сензациите се завърнаха, но сякаш никога не са си тръгвали.

Припомняме ви, че те бяха далеч от дома, за да се посветят на поредица от концерти в Съединените щати, Мексико, Канада и Южна Америка.

Е, сега е време отново да прегърнат италианската публика.

Европейската част от тяхното турне „Loud Kids Tour“ стартира на 25 февруари в Торино и ще продължи в различни италиански градове. След това им предстои да свирят в Холандия, Белгия, Великобритания, Франция и Германия, за да се завърнат отново на италианска земя в Рим и Милано това лято.

29 дати от турнето на Måneskin са вече разпродадени

Дамяно, Виктория, Томас и Итън искаха толкова силно да се приберат у дома, но емоцията от дългото време, прекарано в чужбина все още се усеща. На сцената рок групата пренесе цялата си чиста и изключително емоционална енергия.

Всички погледи бяха вперени в техните визии, дело на Gucci, както и върху силно технологичната сценография. Над звездите бяха позиционирани над 300 осветителни тела, които непрекъснато променяха разположението си, с над 40 програми и 60 скорости.

Публиката приветства Дамяно и компания с толкова много любов

Приближавайки се максимално до класическия рок, Måneskin са истински концентрат от позитивна и неуморна жизненост.

Срещайки се с пресата след концерта, Виктория коментира: „Бяхме продали билетите, но хората можеше дори да не харесат новия ни албум. Вместо това получихме толкова луда енергия. Изключително благодарни сме за всичко това.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin се завръщат към италианското си звучене

Hero Slider