Måneskin се завръщат към италианското си звучене

Måneskin знаят как да ни изненадат! И така, няколко часа след обявяването на предстоящото издаване на нова песен, създадена в сътрудничество с Том Морело и озаглавена „Gossip“, италианската рок група изуми всички, публикувайки „La Fine“ – още един хит от албума „Rush!“ след изключително успешния „The Loneliest“.

След като ни зарадваха с няколко песни на английски, Måneskin отново ще пропеят на италиански. А този бъдещ рок хит, подправен от безпогрешния глас на Дамяно, гарантирано ще се превърне в поредната сензация.

Намираме се в период, изпълнен с анонси за Måneskin

Само в рамките на няколко дни римският квартет разкри сътрудничеството си с китариста на Rare Against The Machine – Том Морело в песента „Gossip“ /чиято премиерна дата е насочена за 13 януари/, а след това публикува и неиздаваната досега песен „La Fine“.

Любимците ни от Måneskin споделиха и целия списък от песни в албума „Rush!“, който ще види зелена светлина на 20 януари 2023 г. и ще съдържа цели 17 песни, сред които не можем да не споменм хитовете “Mammamia”, “Supermodel”, “Gasoline” ” и, разбира се, „The Loneliest”.

Изненадите за 2023 г. може да не приключват до тук. Знаем, че ни предстои и неочаквано и много интересно сътрудничество между Måneskin и Blackpink, женската k-pop група. Е, вероятно това е поредната новина, която ще очакваме с началото на новата година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin са най-слушаната италианска група в Spotify

Hero Slider