Måneskin в дъжда за „The Loneliest“

Måneskin ще ни зарадват с новата си песен „The Loneliest“, която ще излезе на 7-ми октомври. Италианските звезди имат намерението да напишат нова и още по-вълнуваща глава в своята история. Трогателната песен ще бъде силно вдъхновяваща, както се вижда в клипа, споделен от групата в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Måneskin (@maneskinofficial)

Виждаме Дамяно мокър, пеейки в изцяло черен костюм на Gucci, под проливен дъжд и светкавици. Неговото отчаяние, което се къпе в сълзи, изглежда е олицетворение на съвременния човек, все по-самотен във все по-бурни времена. А без любов спасението му изглежда невъзможно.

Фронтменът на Maneskin държи лист в ръка под дъжда

На него е изписан текста на песента с любопитна калиграфия: „Ти ще бъдеш най-тъжната част от мен. Част от мен, която никога няма да бъде моя. Очевидно е, че тази вечер ще бъде най-самотната. Ти все още си кислородът, който дишам. Виждам лицето ти, когато затворя очи. Тази нощ е мъчение, ще бъде най-самотната.“

Точно това е рефренът на парчето, чийто текст, както винаги е изцяло създаден от Дамяно – отчаян вик, разтопен от дъжда, с мастилото, което се превръща в нечетливо петно върху хартията, която намокрена, губи форма и субстанция. От друга страна, това, което не изчезва, е любовта, изпитвана към определен човек.

Романтичната балада на Maneskin, която докосва

„Надолу до дъното, за да намериш малко светлина“, написа групата в Instagram, публикувайки две снимки, които ги изобразяват в предварителния поглед към „The Loneliest“. Настроението, което създава песента е идеално за класическата меланхолия на есента.

Това е и първата нова песен на италианската рок група, представляваща романтична балада, която се превръща в химн на любовта и остава в съзнанието на всички ни.

Песен, толкова сантиментална и наситена с чувства, далеч от енергичните и завладяващи рок нотки на супер хитовете „I wanna be your slave“, “Zitti e buoni”, “Mammamia” и „Supermodel“, се очакваше с нетърпение от всички фенове.

От този първи откъс изглежда, че целта наистина е постигната. Песента пленява и вълнува, а октомври определено засилва влиянието й още повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Очаква ни нов сингъл от Måneskin

Hero Slider