Очаква ни нов сингъл от Måneskin

Пет месеца след излизането на „Supermodel“ римските изпълнители се завръщат с нова песен, която ще носи името „The Loneliest“. От тийзъра, споделен в социалните профили на бандата Måneskin, изглежда, че сингълът ще се съчетае идеално с настроението ни, продиктувано от настоящия есенен сезон.

В краткото видео групата ни показва хипнотичния звук на дъжда и капките, които разтапят мастилото на стар ръкопис, в който се разкрива и заглавието на песента. Дамяно, Виктория, Томас и Инът са напълно готови да ни изненадат с нов хит, който предвид досегашните им резултати, има огромни шансове за успех.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Måneskin (@maneskinofficial)

Новият сингъл на Måneskin ще бъде пуснат на 7-ми октомври

Хитовите изпълнители обявиха събитието в Instagram и Twitter. За групата победител на фестивала Санремо 2021 и Евровизия 2021, но също така и на MTV EMA и MTV VMA, това е третото записано издание за 2022г. след „Supermodel“ и кавъра на „If I Can Dream“ за саундтрака на филма „Елвис“.

На практика нищо не се знае за новата песен. Единствената информация, която звездите ни дадоха е за заглавието „The Loneliest“, което изглежда играе основна роля в пергамента, съдържащ текста на песента.

Дали не ни очаква балада с готическа и меланхолична атмосфера? Това, което изглежда сигурно на този етап, е, че и този път песента ще бъде изцяло на английски. Предпоставка, изисквана от международния пазар… и това кара дългогодишните им фенове да се разочароват малко, тъй като са верни на италианското им звучене.

„Знаем, че това е нашият влак и бяхме достатъчно умни и с късмет, за да се качим на него. И тъй като вече сме на борда, искаме да се отпуснем и да се насладим на пътуването, без да мислим къде точно ще отидем“, каза Дамяно в скорошно интервю.

Амбиция, талант, осъзнатост – това е триадата, която доведе Måneskin до покоряването на световната сцена. Е, сега очакванията за новия албум, който ще бъде дългоочаквано продължение на „Teatro d’ira – Vol. I “, са доста високи, но сме сигурни, че италианците ще се справят и то още по-шумно от обичайно.

През октомври групата ще се завърне в Щатите с турнето „Loud Kids“ и ще остане там до средата на декември. Турне, което има за цел да консолидира американската мечта с нова песен, готова да чупи рекорд след рекорд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin с нов стил