Måneskin са най-слушаната италианска група в Spotify

Няма как да съществува музикална класация, която да не включва Måneskin. През последните няколко седмици групата на Дамяно, Итън, Томас и Виктория е на турне в Америка, където постига невероятен успех на всяко концертно шоу.

А сега Spotify публикува данните, засягащи най-популярните песни и изпълнители през 2022 г. на платформата. И както се очакваше, Måneskin печелят първо място в класацията на най-слушаните италиански изпълнители в света с над 2 милиарда стриймвания. Да не забравяме и още едно признание – рок звездите се нареждат на 58-мо място в световната класация.

Все невероятни числа, които ясно демонстрират как Måneskin са обичани както в Италия, така и в чужбина. А песни като „The Loneliest“, “MAMMAMIA”, “I wanna be your slave”, “Coraline” и „Zitii e buoni“ вече се смятат за истински хитове.

2023 година обещава да бъде още по-благосклонна към Måneskin

Ако текущата година бе тази на освещаването на групата, родена в X Factor, то 2023 г. обещава да бъде също толкова щедра, като се има предвид, че Дамяно и неговите приятели не само са номинирани за Грами, но също така обявиха лансирането на „Rush!“, чиято премиерна дата е планирана за 20 януари 2023 г.

Новият албум на италианския квартет очевидно ще включва баладата „The Loneliest“, както и песента „Kool Kids“, представена по време на концерт в Мексико Сити, част от „The Loud Kids Tour“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin говорят за последствията от успеха