Måneskin с нов стил

Måneskin отново привлече вниманието ни, но не с обичайната им визия, дело на марката Gucci, която е толкова присъща за четиримата музиканти. Този път звездите заложиха на AMI, френският бранд, създаден от Александър Матиуси.

Вдъхновена от френския град, марката е своеобразно любовно писмо до Париж. Съвсем скоро, по време на седмицата на модата в столицата, видяхме модния бранд на дефилето, озаглавено „Сакре Кьор“, подобно на известната базилика.

На подиума се качиха френски звезди, включително актрисата Одри Тату, за да дефилират, отдавайки почит на същността на града с някои от най-запомнящите се стереотипи в облеклото, редувайки романтични визии, огромни блейзъри и кожени детайли.

Всичко за новата визия, избрана от Måneskin

Знаем, че рок групата е извесна със своите изцяло черни тоалети, кожени панталони и аксесоари, които напомнят за фетиш естетиката. Е, този път суперзвездите се оставят да бъдат очаровани от минимализма на AMI.

Виждаме рок сензациите облечени в костюми по мярка,  потници, украсени с кристали и цветове като горчица, маслинено зелено и лайм жълто.  Ставаме свидетели на изчистените линии и меки кройки, вариращи от панталони тип цигара или полукрачоли, които оставят кожените каубойски ботуши на показ.

С лека ретро нотка, но не по-малко съвременна такава, както и с отличаващи се блестящи детайли, новата визия на Måneskin представлява изцяло нов стил. И определено е страхотна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Måneskin спечелиха VMA, но MTV цензурира изпълнението им