Måneskin с две номинации на VMA 2022

Италианската рок група Måneskin е просто неудържима. Дамяно, Виктория, Итън и Томас продължават своята поредица от успехи. Звездите отново получават ново важно признание. Или по-скоро две признания.

Музикантите вече са гордо номинирани за MTV Video Music Awards 2022. На грандиозното събитие всяка година се награждават най-добрите музикални видеоклипове и песни, излезнали през последните дванадесет месеца.

Måneskin всъщност участват в надпреварата с песента „I wanna be your slave“, както в категорията за най-добра алтернатива, така и за най-добър нов изпълнител. Но това не е всичко!

През последните няколко часа те успяха да достигнат върха на алтернативната радио класация в САЩ, благодарение на сингъла си “Supermodel”. Това е третият път за по-малко от година, в който успяват да постигнат този успех. Предходните два пъти го направиха с „Beggin’“ и „I wanna be your slave“.

Måneskin жънат рекорд след рекорд, успех след успех

Рок групата притежава онази луда енергия, която няма как да ви остави безучастни. Ние ги обичаме! В момента Дамяно, Виктория, Итън и Томас се подготвят за най-дългоочакваното “Loud Kids Tour”. Турнето ще започне тази есен и ще стартира от САЩ, по-точно в Сиатъл, а след това хитовите звезди ще завладеят и Европа.

„С  огромни емоции съобщаваме, че турнето ни стана още по-шумно и се превърна в световно“, споделиха Måneskin. “Ще обхване нашите първи хедлайнерски дати в САЩ. Докато капацитетът на европейските изложения на закрито е увеличен поради голямото търсене. Добавихме и нови дати за тези, които не са успели да получат своите билети навреме.“

Måneskin са на гребена на вълната! И точно за да отпразнуват с нас тези невероятни постижения, те пуснаха видео от изпълнението на живо на „Supermodel“. В него ще видим любимците си, които изпълняват световния хит на неотдавнашния концерт в Circus Maximus в Рим, пред 70 000 зрители. Италианците са просто неудържими.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Анджелина Джоли на концерт на Måneskin в Рим