Анджелина Джоли на концерт на Måneskin в Рим

Любимата на всички Анджелина Джоли обича да прекарва свободното си време с децата и често е засичана на случайни пътувания с тях. Тази събота майката на шест деца бе забелязана на концерт в Рим. Тя придружаваше своята 16 годишна дъщеря, която очевидно е фен на италианските рок звезди от Måneskin.

Снимки и видеоклипове от концерта обикалят социалните мрежи, а изглежда, че събитието е било истински фурор. Носителката на Оскар и дъщеря й слушаха изпълненията на победителите от Евровизия с широка усмивка в публиката и танцуваха щастливи в Circus Maximus. Не можем да пропуснем, че двете изглеждаха зашеметяващо в черни тоалети.

Истината е, че Анджелина Джоли е в Рим по работа

Там тя снима следващия си филм “Without Blood”. В драмата, базирана на едноименната книга на Алесандро Барико, издадена през 2002 г., участие ще вземат още Салма Хайек и Демиан Бичир. Историята разказва за стремежа на младо момиче към отмъщение във времена на конфликт в сърцето на италианската провинция. Датата на излизане на този проект все още не е съобщена, но очакваме това да се случи възможно най-скоро.

В малкото свободно време, което звездата има, тя реши да сподели мигове с дъщеря си Шайло. 16-годишната тийнейджърка е родена на 27 май 2006 г. в Намибия, а сега младата красавица е известна със страстта си към музиката и танците. Само преди няколко седмици хореографът Хамилтън Еванс пусна видео с дъщерята на Джоли, в което тя танцува в неговата група на хита на Doja Cat. Видеото веднага се превърна във фурор.

В събота Måneskin очароваха повече от 70 000 души в Рим. Специалното присъствие на Анджелина Джоли и Шайло Джоли Пит не остана незабелязано. Очите на майка и дъщеря сияеха от радост, танцувайки и пеейки на парчетата на Дамяно, Виктория, Итън и Томас.

Сред останалите гости на музикалното шоу бяха още Габриеле Мучино, Анна Ферзери и Анна Фолиета. Изглежда Måneskin са истински хит дори в звездния свят!