Måneskin с две нови дати от турнето си

Måneskin за пореден път доказаха, че не напразно са на върха на класациите по целия свят с най-новия си хит „The Loneliest“. Квартетът, съставен от Дамяно, Виктория, Итън и Томас, подготви няколко големи изненади за феновете си. Всъщност по време на интервю хитовите изпълнители обявиха два изцяло нови концерта.

Датите са 20-и юли и 24-и юли, съответно на стадион „Олимпико“ в Рим и на стадион „Сан Сиро“ в Милано. Преди началото на европейските си лайфове, групата водена от Дамяно ще бъде ангажирана с дълго задгранично турне. Tо ще започне на 26-и октомври в Мексико Сити и ще завърши в средата на декември в Лас Вегас. Преди да пристигне на стария континент през 2023 г. с поредица от концерти, които ще завършат с изпълнения на стадионите в Рим и Милано.

Måneskin ще пуснат билетите в продажба от вторник, 18 октомври

По време на интервюто им, Дамяно и неговите доверени приятели се забавляваха, докато разкриват някои интересни предистории от новия си живот на суперзвезди. Членовете на италианската рок група споделиха и любопитни факти за създаването на Måneskin.

“Аз, Томас и Дамяно ходехме в средно училище заедно. Дамяно беше от по-малките ученици. А с Итън се запознахме във Facebook. Те вече бяха в музикалните среди и така започнахме да свирим. Трудно ни беше, но вече бяхме в играта”, разкри Виктория.

Инцидентът с Дамяно по време на снимките за видеоклипа към „The Loneliest

Да, точно така, любимата ни група коментира и „малкия“ инцидент с Дамяно като главен герой в последния видеоклип към баладата им. На снимките 23-годишният певец сподели, че е рискувал да се удави.

„Бях в басейна с тежести на глезените и в джоба си, защото трябваше да потъна бързо, но в определен момент започнах да се страхувам, че няма да мога да изплувам обратно и че никой няма да забележи затруднението ми. Борейки се сам, успях да се върна на повърхността. Не беше страхотно чувство“, обясни лидерът на Maneskin, чиято група е номинирана за две Европейски музикални награди на MTV и 4 Американски музикални награди през последните седмици.

Сред споделените моменти последваха и истории, свързани със срещите на Дамяно, Виктория, Итън и Томас с някои суперзвезди като Майли Сайръс, Шакира, Мик Джагър, Ед Шийрън и Джими Фалън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дамяно от Måneskin говори за успеха